vrouw&maatschappij

   
 

« Zij blij-dag | Hoofdmenu | Morgen is het nationale vrouwendag »

Reacties

Vrouwenraad

Beste CD&V-vrouwen
CD&V is genomineerd voor de 'AUWCH Award 2011', de pijnlijke prijs voor vrouwonvriendelijkheid. Stem via www.auwchaward.be voor deze genomineerde zodat wij samen een teken kunnen geven dat 'Wouter en de zijnen' niet goed bezig zijn.

Annie van Steelant

En toch mogen we niet bij de pakken blijven zitten...aantonen dat wij ook de zogenaamde "harde thema's" aankunnen en ons verdiepen in thema's die niet zo sterk vrouw-eigen zijn...en van dossierkennis hoeven we niets te vrezen...dus niet versagen maar slagen !!!


Gewezen gemeenteraadslid,OCMW raadslid, directiecom Huisvestmpy en gewezen voorzitter Vrouw&Maatschappij Sint-Niklaas

Demeulemeester Chantal

1 woord SCHANDE!!!

Ria Devos

Zoals zovelen wil ik mij aansluiten bij de collectieve verontwaardiging bij het 'niet aanduiden ' van een vrouw door onze partij in de nieuwe regering. Ik doe dit ook in naam van mijn echtgenoot,die dit eveneens niet begrijpt.Wij waren aanwezig op het congres vorige zondag. Ons enthousiasme na die schitterende voormiddag is volledig omgeslagen in verbijstering. Ik wil echter iets kunnen doen met deze frustratie. Kunnen we niet vanuit de basis een actie op touw zetten om onze partijtop aan den lijve te laten ervaren hoe de vele 'vrouwelijke' leden zich hierbij nu voelen. Ik denk aan een handtekenactie. Het moet duidelijk zijn dat dit nooit meer mag gebeuren. In elk geval kan je mij contacteren als je actie wil ondernemen.
Ria Devos, gemeenteraadslid CD&V Kapelle-op-den-Bos
e-mail [email protected]

RIET VAN CLEUVENBERGEN

Onbegrijpelijk! Een blaam voor zovele CD&Vvrouwen die jarenlang voor vrouwenrechten gestreden hebben. Niet alleen een zware én tactische fout die 'de top' zal blijven achtervolgen, maar vooral een totaal miskennen van talent. En waarom is een 'sociale bevoegdheid' nodig voor vrouwen? Moeten we nog eens allemaal buiten gaan op een congres om de nieuwe generatie politici te laten aanvoelen dat dit om rechten gaat?Onmerkbaar en soms moeilijk te duiden speelt het 'ons kent ons' nog steeds. Zijn er nu andere strategieën nodig bij ons, vrouwen? De pers veroordeelt dit negeren van vrouwen nu wel, maar wie brengen zij zelf in de media als ze de keuze hebben?

lLeve Van Daele namens Vrouw en maatschappij Sint-Niklaas

CD&V : de V staat duidelijk niet voor Vrouw. Onbegrijpelijk in de 21ste eeuw.
Er zijn wellicht veel eerbare redenen waarom de puzzel is wat hij is, de gekozen excellenties zijn stuk voor stuk bekwame mensen, maar 1 ding is zonneklaar: de aanwezigheid van vrouwen is geen prioriteit, want waar een wil is is een weg.
Voor een partij met een geschiedenis van voortrekker op het vlak van emancipatie, een krachtige vrouwenbeweging en bekwame vrouwelijke parlementsleden is dit een fout van formaat die niet voor herhaling vatbaar is.En voor alle duidelijkheid: ondanks alle boosheid blijven wij ons, even gedreven en enthousiast als voorheen, inzetten binnen cdenv en vrouw en maatschappij.

Corinne.Reynders

Heel graag wil ik aan Mevr.Van Hoof en haar team openlijke mijn steun betuigen en haar feliciteren voor haar optreden in het journaal. U haalt terechte argumenten aan.
Van kortbij was ik getuige welke goede dingen 'Vrouw en Maatschappij' doet voor de partij en haar kiezers.
Heel erg zonde Mr.Beke. Hiermee liet u een eerste steek vallen.
Sterkte aan het team van V&M: 'de aanhouder wint'.
Mijn steun hebben jullie alvast.


Noella Degreef

Als vrouw zal ik de Cd&V gedenken in het kieshokje de volgende maal ! !

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

november 2012

ma di wo do vr za zo
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30